Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان - رئیس کمیسیون کارآموزی کانون وکلای اصفهان: صدور پروانه وکالت برای بازنشستگان خلاف شعار اشتغال است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن صرام در نشست مطبوعاتی که به مناسبت هفته وکالت و روز وکیل در این کانون برگزار می شد با تشریح برنامه های هفته وکالت در شصت و پنجمین سالروز استقلال کانون وکلای دادگستری ایران، کانون وکلای استان اصفهان را اولین کانون راه اندازی شده بعد از انقلاب اسلامی در سال ۱۳۷۵ معرفی و اظهار کرد: در ابتدا این کانون شامل استان های اصفهان، مرکزی و چهارمحال و بختیاری بود که بعدها این دو استان از کانون اصفهان مستقل شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مسئولیت مهم وکلا در احقاق حق مردم گفت: در استان اصفهان در حال حاضر نزدیک به ۲ هزار و ۳۰۰ وکیل پایه یک و ۲۵۳ کارآموز وکالت مشغول به فعالیت هستند که این تعداد با کارآموزان تازه پذیرفته شده به نزدیک ۴۰۰ نفر می رسد، همچنین تعداد یک هزار و ۵۰۰ وکیل ماده ۱۸۷ نیز عضویت در مرکز امور مشاوران استان اصفهان را دارا هستند که در مجموع نزدیک به ۴ هزار وکیل در استان مشغول هستند که با نیاز استان تطبیق ندارد.

رئیس کانون وکلای استان اصفهان با اشاره به حضور فعال بانوان وکیل در استان اصفهان خارنشان ساخت: بیش از یک سوم وکلای استان اصفهان را بانوان تشکیل می دهند در حالی که در بدو تاسیس کانون وکلای استان تنها یک وکیل زن داشتیم.

وی از دادسرای انتظامی وکلا به عنوان یکی از مهمترین ارکان کانون وکلا نام برد و افزود: این شعبه مسئول رسیدگی به تخلفات وکلا است و در کنار آن نیز شورای حل اختلاف مسئولیت رسیدگی به اختلافات عمدتا مالی میان وکلا و موکلین آنها را بر عهده دارد.

وی شعبه معاضدت کانون وکلا دومین رکن این کانون است که رئیس کانون وکلای استان اصفهان آن را مرجعی برای رسیدگی به پرونده های موکلین بی بضاعت دانست و اظهار کرد: در سال جاری بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ پرونده وکالت تسخیری و ۲۵۰ وکالت معاضدتی در امور حقوقی به صورت کاملا رایگان در این شعبه رسیدگی شده است.

صرام کمیسیون کارآموزی را از دیگر ارکان این کانون برشمرد و گفت: این کمیسیون وظیفه هدایت و آموزش لیسانسیه های حقوق که در آزمون وکالت پذیرفته می شوند را در مدت ۱۸ ماه داراست.

وی در پاسخ به سوال علت صدور پروانه وکالت برای قضات و برخی کارمندان بازنشسته گفت: تکلیف قانونی مطابق ماده ۸ پذیرش وکالت برای برخی بازنشستگان است در حالی که بالغ بر ۶۰ درصد از از وکلای جوان توان پرداخت حق تمدید پروانه خود را ندارند.

رئیس کانون وکلای استان اصفهان به قانون الزامی شدن گرفتن وکیل و طرح وکیل خانواده به عنوان طرح هایی که می تواند به وضعیت اشتغال جوانان ساماندهی کند اشاره کرد و گفت: البته خوب است که همه مردم ایران حقوق دان بشوند اما نمی توان همه رابه عنوان وکیل به کار گرفت.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در مورد لباس متحد الشکل وکلا نیز گفت: در ابتدای تشکیل این کانون لباس متحد الشکل بوده اما امروز با وجود تمام تلاش هایی که صورت پذیرفته لباس متحدالشکل در عمل با مشکلاتی مواجه است از جمله اینکه امکان تغییر آن در دادگستری های استان وجود ندارد.

صرام همچنین با انتقاد از ایجاد نهادی موازی کانون وکلا در قوه قضاییه به نام مرکز مشاوران تاکید کرد: از مراجع تصمیم گیر تقاضا کرده ایم با توجه به سابقه ۱۰۴ ساله کانون وکلا و استقلال ۶۵ ساله این کانون بهتر است این مرکز به کانون وکلا ملحق شود.

در این نشست مطبوعاتی همچنین محمد جعفری فشارکی عضو هیأت مدیره و رئیس کمیسیون کارآموزی کانون وکلاس استان اصفهان با انتقاد از حجم گسترده فارغ التحصیلان رشته حقوق در دانشگاه ها گفت: به عنوان کسی که ۲۵ سال استاد دانشگاه و بیش از ۲۰ سال وکیل پایه یک دادگستری بوده ام می گویم که آموزش های حقوقی دانشگاه های ما برای اینکه فارغ التحصیل رشته حقوق را به محض خروج از دانشگاه به عنوان وکیل به کار بگیرد کفایت ندارد.

وی ادامه داد: با غوغا سالاری و سفسطه گری نمی توان با آزمون وکالت برخورد کرد در حالی که حتی بسیاری از اساتید رشته حقوق در دانشگاه ها هم عمدتا بحث های تئوریک و نظری را طرح می کنند و با جنبه های عملی مباحث حقوقی آشنایی ندارند.

جعفری همچنین با اشاره به توالی فاسد به کارگیری بازنشستگان دستگاه قضایی به عنوان وکیل تصریح کرد: در حالی که ما در کشور با حجم انبوه جوانان فارغ التحصیل جویای کار و شعار ایجاد اشتغال رو برو هستیم چرا همه ادعاها و شعارهایمان این بازنشستگان با حقوق مکفی باز هم باید طبق قانون به عنوان وکیل پذیرفته شوند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۹۱۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان

به گزارش خبرگزاری مهر، سی و هفتمین نشست ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه در دادگستری استان و دومین نشست این ستاد در سال ۱۴۰۳ با حضور اعضا برگزار شد.

حجت الاسلام‌والمسلمین اسداله جعفری رئیس کل دادگستری استان اصفهان در این نشست با اشاره به ظرفیت‌های دستگاه قضائی در حمایت از امر تولید و پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: با بررسی‌های صورت گرفته در دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان مشخص شده است که بخشی از مشکلات و موانع در مسیر سرمایه‌گذاری و مشارکت مردم در بخش‌هایی چون صنعت، گردشگری، کشاورزی و … قابل شناسایی است و امکان برنامه‌ریزی برای رفع آن وجود دارد.

وی افزود: چنانچه فردی سرمایه‌گذار به علت وجود موانع در سرمایه‌گذاری یا تولید، متحمل ضرر و زیان شود این موضوع بازتاب نامناسبی خواهد داشت و مانع از ورود افراد دیگری در عرصه تولید و اقتصاد خواهد شد و تلاش اعضای ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی دادگستری اصفهان از این پس این موضوع را به طور مستمر در دستور کار خود خواهند داشت.

رئیس دستگاه قضائی استان اصفهان در ادامه از رسیدگی به مشکلات عرصه تولید و اقتصاد در این ستاد به صورت مسأله‌محور خبر داد و تصریح کرد: پیش از این در بیشتر مواقع، رفع مشکلات واحدهای تولیدی و فعالین اقتصادی در ستاد اقتصاد مقاومتی به شکل موردی و مصداقی انجام می‌پذیرفت اما مصوبه جدید اعضای ستاد بدین نحو است که مشکلات و موانع به صورت مسأله محور بررسی شود چرا که با برطرف شدن یک مانع به صورت ریشه‌ای و کامل، ممکن است مشکلات چندین واحد تولیدی در این خصوص، همزمان برطرف شود.

کد خبر 6090970

دیگر خبرها

  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • درخواست وکلای دولت بایدن برای متوقف کردن عرضه تسلیحات آمریکا به رژیم صهیونیستی
  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور
  • مراقبت از جایگاه وکلا و کارشناسان دادگستری ضروری است
  • تعهد اشتغال برای هزار و ۵۵۸ نفر در سمیرم
  • کانون خانواده‌ با خودمحوری‌ها آسیب می‌بیند
  • تمدید ۳۴ پروانه اشتغال مسافربری و باری در شهرکرد
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • لزوم صدور پروانه‌های ساختمانی در کمتر از یک‌ماه