Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان رئیس کانون وکلای دادگستری استان اصفهان با بیان اینکه رسالت کانون وکلا اشتغالزایی نیست، بلکه رسالت اصلی و قانونی کانون تربیت وکیل توانمند و متبحر برای جامعه است، گفت: تعداد زیاد فارغ التحصیلان رشته حقوق به دلیل سیاست های غلط آموزشی بوده، اما فارغ التحصیل بیکار نباید تبدیل به وکیل بیکار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لیلا رئیسی امروز (یکشنبه ۴ اسفند) در نشستیبا خبرنگاران، با اشاره به اینکه هفته وکیل مدافع و سالروز استقلال کانون وکلا برای ما بسیار ارزشمند و یادآور به رسمیت شناختن وکلا در کشور است، اظهارکرد: دفاع از استقلال کانون های وکلا برای ما بسیار حیاتی است، چون اگر این استقلال خدشه دار شود نمی توانیم از حضور مؤثر در دفاع از مردم صحبت کنیم.

وی در پاسخ به پرسش ایسنا درخصوص فرهنگ سازی برای مراجعه مردم به وکلا، گفت: مراجعه مردم به وکلا در درجه اول حق مردم است که علاوه بر پیشگیری از بروز مشکل برای شهروندان، در حل و فصل مشکلات آنها نیز بسیار اثرگذار است.

رئیسی با بیان اینکه فرهنگ سازی برای مراجعه به وکلا از خواسته های جدی کانون است، اما در درجه اول نفع آن به مردم می رسد، تصریح کرد: اگر مردم بتوانند از وکلا استفاده کنند بهتر می توانند به حقوق خود دست یابند، این درحالی است که کانون های وکلا تا حدی ظرفیت فرهنگ سازی دارند، اما عمده لوازم این کار در اختیار جامعه است.

به راه افتادن جریان تخریب وکلا در چند سال اخیر

رئیس کانون وکلای اصفهان با اشاره به اینکه در چند سال اخیر شاهد راه افتادن جریان تخریب وکلا به جای فرهنگ سازی هستیم، گفت: رسانه ملی نه فقط فرهنگ سازی نمی کند، بلکه چهره وکلا را مخدوش می کند، حتی اخبار کذبی منتشر و وکلا را به عنوان چهره های کلاهبردار و شیاد به مردم معرفی می کند، در این شرایط مردم هم نمی توانند به وکلا اعتماد و مراجعه کنند.

وی همچنین به مزایای ترویج فرهنگ استفاده از وکیل برای دستگاه قضایی اشاره و تصریح کرد: علاوه بر اینکه مردم با استفاده از وکلای آشنا به قوانین بهتر به حقوق خود می رسند، از بروز بسیاری از دعاوی و تشکیل پرونده ها جلوگیری و بار دستگاه قضایی کم می شود.

رئیسی همچنین در پاسخ به سوال دیگر ایسنا، دستمزدهای نجومی وکلا را یکی دیگر نمونه های تخریب وکلا عنوان کرد و افزود: صحبت از درآمدهای بالای وکلا درحالی است که به عنوان رئیس کانون وکلای اصفهان نمی دانم وکلای میلیاردی کجا هستند و چرا ما در حیطه خودمان شاهد نیستیم!؟

وی با بیان اینکه در شرایط فعلی حتی تعداد زیادی از وکلا به دلیل نداشتن کار با مشکلات مالی مواجه هستند، ادامه داد: دستمزد وکلا تعرفه ای دارد که این تعرفه سال هاست تغییر نکرده، علاوه بر آن باب توافق بر سر دستمزد را هم داریم، بنابراین منکر تخلف برخی از وکلا از قوانین نمی شویم، اما این موضوع قابل پیگیری است.

رئیس کانون وکلای اصفهان همچنین در پاسخ به سوال سوم ایسنا درخصوص ظرفیت پذیرش کارآموزان وکالت، این مسأله را به عنوان یکی دیگر از نمونه های دیگر تخریب کانون وکلا دانست و گفت: به کانون وکلا اتهام انحصارگرایی زده می شود، چراکه تصور می شود کانون های وکلا می توانند ظرفیت بالای پذیرش و اعطای پروانه را داشته باشند، اما این کار را انجام نمی دهند.

انحصارگرایی کانون های وکلا صحت ندارد

وی با تأکید براینکه انحصارگرایی کانون های وکلا به هیچ عنوان صحت ندارد، تصریح کرد: این مساله به چند دلیل است، اول اینکه تعیین ظرفیت کارآموزان هر سال در هیئت سه نفره متشکل از رئیس کل دادگستری، رئیس دادگاه های انقلاب و رئیس کانون وکلا صورت می گیرد، بنابراین کانون وکلا تنها یک رأی دارد.

رئیسی با بیان اینکه برای پذیرش کارآموزان وکالت چند آیتم مهم داریم و باید زیر ساخت و شرایط فراهم باشد تا کارآموزان وکالت بتوانند تربیت حقوقی و امور مردم را بدست بگیرند، گفت: در محاکم دادگستری و کانون های وکلا باید امکانات و زیرساخت های لازم فراهم باشد، این درحالی است که در وضعیت فعلی امکان پذیرش کارآموز در دادگستری و کانون وکلا فراهم نیست.

وی وجود وکلای بیکار نه تنها در اصفهان که در کل کشور را دلیل دیگری بر فراهم نبودن شرایط و زیرساخت های پذیرش وکالت دانست و افزود: تعدادی از وکلا به خاطر شرایط مالی و بیکاری حتی قادر به تمدید پروانه های وکالت نیستند.

رئیسی با بیان اینکه رسالت کانون وکلا اشتغالزایی نیست، بلکه رسالت اصلی و قانونی کانون ها تربیت وکیل توانمند و متبحر برای جامعه است، اظهارکرد: تعداد زیاد فارغ التحصیلان رشته حقوق به دلیل سیاست های غلط آموزشی بوده که بیش از نیاز، فارغ التحصیل به جامعه تحویل داده شد و این ذهنیت را ایجاد کردند که کانون وکلا اجازه نمی دهد این فارغ التحصیلان شاغل شوند، درحالی که از فارغ التحصیل بیکار نباید تبدیل به وکیل بیکار شود.

وی اضافه کرد: فقط کانون وکلا نباید اشتغالزایی کند، بلکه مشاغل دیگری مثل دفاتر خدمات قضایی، سردفتران، مشاوران حقوقی و قضاوت را داریم که می توانند برای اشتغالزایی فارغ التحصیلان حقوق چاره اندیشی کنند.

رئیس کانون وکلای دادگستری اصفهان با اشاره به تعیین ظرفیت ۲۰۰ نفر برای آزمون وکالت سال ۹۸، گفت: ۳۰۰ تا ۴۰۰ کارآموز وکالت هم از قبل داریم، همچنین مرکز مشاوران قوه قضائیه هم طرفیت بالای ۳۷۰ نفر امسال تعیین کرده که هزار وکیل به استان اضافه می شود، این درحالی است که امکان تربیت و ورود آنها به بازار وجود ندارد.

وی با بیان اینکه در مجموع تعداد کل وکلای دارای پروانه در اصفهان ۲ هزار و ۶۱۵ نفر هستند، ادامه داد: در بهمن ماه آزمون اختبار برگزار کردیم و ۱۲۱ نفر در آزمون شرکت کردند، ۳۴۶ کارآموز داریم، ۴۷ کارآموز مهمان از مراکز دیگر داریم و ۸ نفر پذیرفته شده بند دال به این تعداد اضافه می شوند.

رئیسی درخصوص رسیدگی به تخلفات وکلا نیز گفت: در عین حال که به شکایات رسیدگی می کنیم، سیاست پیشگیری را با برگزاری کلاس ها و دوره های مختلف دنبال می کنیم که باعث شده ورودی پرونده ها کمتر شود، ولی درحال حاضر آمار دقیقی از تعداد پرونده ها ندارم.   

رئیس کانون وکلای اصفهان با اشاره به تبصره ماده ۴۸ قانون دادرسی کیفری، اظهارکرد: این تبصره وکلا را به دو دسته وکلای قابل اعتماد و سایر وکلا تقسیم می کند، بر این اساس در یکسری محاکم فقط وکلای مورد تأیید قوه قضائیه که تعداد کمی هم هستند امکان حضور دارند. بنابراین این تبصره انحصار ایجاد کرده و ممکن است موجب ایجاد رانت شود که امیدواریم هرچه زودتر اصلاح شود.

رئیس کانون وکلای اصفهان در ادامه درخصوص بحث مالیات وکلا، گفت: امکان فرار مالیاتی برای وکلا نسبت به مشاغل دیگر بسیار کمتر است، چراکه وکلا هر سال باید پروانه های وکالت خود را تمدید کنند وگرنه حق ورود به محاکم قضایی را ندارد، برای این کار باید به اداره امور مالیاتی مراجعه و مفاصا حساب بگیرند، از طرف دیگر وکلا زمانی که پرونده ای قبول و تمبر باطل می کنند مالیات می دهند و حتی اگر قبلا قراداد خصوصی می بستند الان همان قرارداد را هم باید به دادگاه ارائه کنند.

کذب بودن اتهام فرار مالیاتی به وکلا

وی با تأکید براینکه کذب بودن اتهام فرار مالیاتی مشخص است، گفت: البته مواردی از تخلف وکلا را انکار نمی کنم، چون مثل همه مشاغل ممکن است مواردی از فرار مالیاتی باشد.

رئیسی در مورد نصب دستگاه های کارتخوان نیز گفت: وکلا تابع قانون هستند، اما در این زمینه ابهام قانونی وجود دارد و از طرف دیگر این قانون، آئین نامه اجرایی درستی نیز ندارد، به همین دلیل در اجرا به مشکل بر می خورد.

وی با بیان اینکه وکلا دربرابر قانون مقاومت نمی کنند، تصریح کرد: اعتقاد به شفاف سازی داریم، اما ساز و کارها باید فراهم شود.

رئیس کانون وکلای اصفهان در پایان درخصوص برنامه های هفته وکیل نیز گفت: برنامه هایی همچون افزایش معاضدتی و فرهنگ سازی و معرفی جایگاه وکلا با حضور در مدارس و مساجد را داریم، اما مراسم بزرگداشت روز وکلا را به خاطر شیوع ویروس کرونا به زمان دیگری موکول کردیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی كانون وكلا وکیل رئیس کانون وکلای اصفهان رئیس کانون وکلا فارغ التحصیلان کانون های وکلا فرار مالیاتی فارغ التحصیل فرهنگ سازی کانون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۰۸۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل

یک نشریه غربی با استناد به اظهارات اخیر رئیس جمهور فرانسه از تلاش وی برای تبدیل کردن این اتحادیه به یک قدرت هسته‌ای مستقل خبر داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "فرانکفورتر روند شای" آلمان در مطلبی نوشت: "امانوئل ماکرون"، رئیس جمهور فرانسه می خواهد اتحادیه اروپا را به یک قدرت هسته ای گسترش دهد. ماکرون می خواهد درباره بازدارندگی هسته ای در اروپا بحث کند. کشور او آماده است تا در دفاع از خاک اروپا مشارکت بیشتری داشته باشد.

هفته گذشته "امانوئل ماکرون"، رئیس جمهور فرانسه، در دانشگاه سوربن پاریس، دیدگاه های خود را در مورد اینکه دفاع اروپایی چگونه باید باشد، بیان کرد. بعد از آن وی این موضوع را پیگیری کرده و در استراسبورگ در مورد سلاح های هسته ای مشترک صحبت کرد.

در جلسه ای با جوانان که توسط گروه رسانه ای EBRA فرانسه برگزار شد، از وی پرسیده شد که آیا فرانسه آماده اروپایی کردن قابلیت بازدارندگی هسته ای خود است؟ ماکرون گفت که می‌خواهد همه چیز را روی میز بگذارد تا ببیند واقعا چه چیزی از ما به شکلی معتبر محافظت می‌کند. وی تاکید کرد که کشورش آماده است تا حتی بیشتر در دفاع از خاک اروپا مشارکت کند.

در استراسبورگ، رئیس‌جمهور فرانسه در ابتدا ناتو را نوعی سپر حفاظت نامید که باید با ایجاد یک دفاع معتبر اروپایی از آن فراتر رفت. به گفته وی این باید شامل سپرهای دفاع موشکی، موشک های دوربردی که روسیه را بازدارند و سلاح های هسته ای باشد. مکرون در ادامه گفت که دکترین هسته ای کشورش به این کشور اجازه می دهد در صورت تهدید منافع حیاتی خود از سلاح هسته ای استفاده کند. این منافع حیاتی یک بعد اروپایی نیز دارد که وی نخواست جزئیات آن را بیان کند تا اعتبار دفاعی اروپا خدشه دار نشود.

در ادامه این مطلب آمده است: دلایلی که ماکرون اروپایی‌سازی تسلیحات هسته‌ای فرانسه را وارد بازی می‌کند، در نگرش او نسبت به ناتو به‌ویژه تردید او در مورد قابل اعتماد بودن ایالات متحده به عنوان شریک در مواجهه با انتخاب مجدد احتمالی دونالد ترامپ، نهفته است. ترامپ در ماه فوریه این سوال را مطرح کرد که آیا ماده 5 کمک ناتو و بنابراین کلاهک های هسته ای آمریکا باید از اعضای این ائتلاف دفاعی که حداقل دو درصد از تولید ناخالص داخلی را صرف دفاع نمی کنند، محافظت کند.

استفان سژورنه، وزیر امور خارجه فرانسه هم اظهارات مشابهی را به جهان ارائه کرد. او گفته است که اروپا باید دوباره خود را به عنوان یک قدرت ببیند و خود را از وابستگی ها رها کند. به گفته وی توسعه صنعت دفاعی اروپا را باید "نه به عنوان جایگزین، بلکه به عنوان یک مکمل" درک شود. سژورنه همچنین گفته است: «ما باید در کنار ناتو یک بیمه نامه عمر دوم بگیریم، زیرا هر چهار سال یک بار به تصمیم 250000 رأی دهنده آمریکایی در ایالت های این کشور وابسته هستیم».

وزیر امور خارجه این کشور توضیح داد که به منظور توسعه حاکمیت و استقلال استراتژیک اتحادیه اروپا، فرانسه همچنین متعهد به استانداردسازی سیستم های تسلیحاتی در سطح اروپا است. به گفته وی هدف باید "عملکرد متقابل" باشد، به این معنی که همه کشورها می توانند بدون هیچ مشکلی از ادوات نظامی استفاده کنند.

ماکرون همچنین می خواهد استانداردهای جدید برای آینده بازدارندگی اروپا را با دیگر اعضای اتحادیه اروپا مورد بحث قرار دهد. رئیس جمهور فرانسه در استراسبورگ گفت: "من طرفدار باز کردن این بحث هستم که باید شامل دفاع موشکی، حملات با سلاح های دوربرد و همچنین سلاح های هسته ای برای کسانی باشد که آنها را دارند یا سلاح های هسته ای آمریکا را در خاک خود دارند."

با انجام این کار، او بار دیگر درخواست مذاکره را به آلمان ارسال کرد - همانطور که برای اولین بار در سال 2020 انجام داد. سلاح های هسته ای تاکتیکی ایالات متحده در پایگاه هوایی بوشل در آلمان ذخیره می شود. مکرون همچنین این سخنان خود را خطاب به اعضای اتحادیه اروپا، بلژیک، هلند و ایتالیا که همگی چنین تسلیحات آمریکایی را در خود جای داده اند ایراد کرد.

اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کندتحولات اوکراین|توقع کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پردیس های فرهنگیان خراسان جنوبی تبدیل به دانشگاه می شود
  • امکان آزادی مشروط بابک زنجانی با تایید رییس قوه قضاییه
  • درخواست وکلای دولت بایدن برای متوقف کردن عرضه تسلیحات آمریکا به رژیم صهیونیستی
  • تشکیل سه پرونده برای بررسی امکان ابطال مصوبه حقوق و دستمزد کارگری ۱۴۰۳ / تبدیل حکم اعدام بابک زنجانی به ۲۰ سال حبس
  • تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل
  • انحصار فروش بلیت های قطار در اختیار ۳ اپلیکیشن؛ تمام آژانس های مسافرتی بیکار می شوند؟
  • مراقبت از جایگاه وکلا و کارشناسان دادگستری ضروری است
  • آزادی بیان آمریکایی
  • کانون خانواده‌ با خودمحوری‌ها آسیب می‌بیند
  • تلاش آمریکا برای در اختیار گرفتن خلیج فارس محقق نمی‌شود