Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس کانون وکلای استان اصفهان، گفت: در ماده ۴۸ قانون ویژگی‌های خاصی برای وکلایی که پرونده‌های خاص سیاسی را برعهده می‌گیرند آمده که این وکلا باید مورد تائید قوه قضائیه باشد.

فرهاد رستم شیرازی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: ۳۴۶ کارآموز وکالت در کانون وکلا کارآموز هستند و تعداد وکلای کانون اصفهان دو هزار و ۶۱۵ نفر است که سه هزار نفر مجموع وکلا و کارآموزان وکالت در کانون وکلای استان اصفهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: از این تعداد حدود هزار و ۶۷۰ وکیل مرد و ۹۴۵ وکیل زن داریم، همچنین ۱۷۴ کارآموز پسر و ۱۷۳ کارآموز دختر داریم که این نشان می‌دهد در آینده جمع وکلای خانم بیش از مردان خواهد بود.

ارجاع بیش از ۴ هزار پرونده تسخیری و معاضدتی به کانون وکلا نایب نایب

نایب رئیس کانون وکلای استان اصفهان در خصوص میزان مشاوره‌های معاضدتی، تصریح کرد: کانون وکلا یک مؤسسه معاضدت دارد که از ارکان کانون است که در دو سال ۹۷ و ۹۸ حدود چهار هزار ۲۴۶ مورد ارجاع تسخیری و ۳۰۰ مورد پرونده معاضدت را بر عهده داشته‌اند که پرونده‌های معاضدت بیشتر در زمینه مسائل حقوقی است و پرونده‌های تسخیری مربوط به پرونده‌های کیفری است و هر وکیل در سال سه پرونده معاضدت را به طور رایگان باید بر عهده بگیرد.

وی در خصوص مشکلات وکلا در محاکم قضائی، گفت: مشکلات وکلا در سیستم دادگستری در برخی موارد به برخورد نامناسب قضات برمی‌گردد که این موضوع گاهی به مسائل اخلاقی شخصی برمی‌گردد و یا گاه برخی در مورد وکلا موضع دارند البته بسیاری از آنها هم برخوردهای بسیار مناسبی دارند و این امر به همه قضات تعمیم نمی‌شود هرچند ممکن است وکلا هم اشکالاتی در کار خود داشته باشند.

بیش از ۵۰۰ مؤسسه حقوقی غیرمجاز در اصفهان

نایب رئیس کانون وکلای استان اصفهان، در خصوص دیگر مشکلات محاکم، اظهار کرد: وقتی یک قاضی در طول روز باید بیش از ۱۰ پرونده را پیگیری کند یک امر طبیعی است که این کار از توان یک فرد عادی خارج است و وجود پرونده‌های بسیار یکی از بزرگترین مشکل محاکم است که وکلا با آن در ارتباط هستند اما به طور کلی عدم شناخت جامعه وکالت باعث ایجاد مشکلات وکلا در محاکم است.

وی با اشاره به اینکه متأسفانه جامعه به وکلا نگاه تجاری و اقتصادی دارد، افزود: برخی این تصور را دارند که وکلا به خاطر پول به هر قیمتی می‌خواهد کار کند در صورتی که وکلا هیچ تعهدی در نتیجه ندارند اما به عنوان یک وکیل برای دفاع از موکل نهایت تلاش خود را دارد.

رستم شیرازی در خصوص تعداد مؤسسات حقوقی غیرمجاز، تصریح کرد: بیش از ۵۰۰ مؤسسه حقوقی داریم که در اداره ثبت شرکت‌ها با قوانین و ضوابط آنها مانند یک شرکت ثبت شده‌اند که این تعداد از نظر ما غیرمجاز هستند و مذاکرات لازم انجام شد تا مجوز مؤسسات حقوقی توسط کانون وکلا یا مرکز وکلای قوه قضائیه صادر شود اما این تعداد از نظر ما غیرمجاز هستند و باید مجوز لازم را از این دو مرجع مربوط دریافت کنند.

وی در خصوص ویژگی‌های یک وکیل خوب، اظهار کرد: یک وکیل خوب در قدم اول باید باسواد باشد و اگر اشراف علمی و تخصصی نداشته باشد وکیل نیست علاوه بر این باید در کار خود صادق باشد و از حقوق قانونی افراد دفاع کند و قول نتیجه مثبت از ابتدا به هیچ موکلی ندهد.

استقلال وکیل در توانایی پرداختن به پرونده‌های سیاسی و امنیتی مشخص می‌شود

نایب رئیس کانون وکلای استان اصفهان در تشریح این موضوع افزود: حکم نهایی با وکیل نیست و اگر این قول را بدهد به معنای این است که ارتباط پنهانی با دستگاه قضا دارد، از نظر مبنایی هم وکیل باید مستقل باشد همچنان که کانون وکلا باید مستقل باشد و یک وکیل نباید در دفاع از موکلش ترس داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه معنای استقلال وکیل را در پرونده‌های امنیتی و ملی باید جستجو کرد، تصریح کرد: در ماده ۴۸ قانون ویژگی‌های خاصی برای وکلایی که پرونده‌های خاص سیاسی را برعهده می‌گیرند آمده که این وکلا باید مورد تائید قوه قضائیه باشد که از بین وکلای کانون وکلا و وکلای مرکز مشاوران قوه قضائیه که روی هم بیش از چهار هزار وکیل است تنها ۵۰ وکیل را در این زمینه به رسمیت شمرده‌اند که به نظر می‌رسد در این زمینه نگاه بهتر و فضای بازتری حاکم شود.

رستم شیرازی با بیان اینکه وکالت تخصصی نشده است، افزود: با گسترش دادگاه‌ها، پیشرفت علم و افزایش گرفتاری‌های مردم و جرایم باید به سمت تخصصی کردن جامعه وکالت برویم اما عملاً این موضوع را خود وکلا ایجاد کرده‌اند و پس از چند سال کار یک وکیل روش خاص خود را پیگیری می‌کند و بر اساس توانایی، علم و علاقه خود پرونده‌های مربوطه را دریافت و در حوزه خاصی مشهور می‌شود.

کد خبر 412102

منبع: ایمنا

کلیدواژه: وکالت كانون وكلا استقلال کانون وکلا پرونده قضایی سیاسی مسائل امنيتي کانون وکلا اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق قوه قضائیه یک وکیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۰۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانون خانواده‌ با خودمحوری‌ها آسیب می‌بیند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناروی آنا، ناصر چاووشی، مدیرکل بهزیستی استان اصفهان در همایش بزرگداشت روز روانشناس و مشاوره که در دانشگاه آزاد اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: برای استفاده از رایانه اگر سخت‌افزار قوی مونتاژ کرده و بهترین مشخصات را برای آن فراهم کنید، باز هم بدون سیستم عامل، دستگاهی بی‌خاصیت است، روان هم برای انسان همین حکم و شرایط را دارد و در صورت بروز کوچک‌ترین مشکل با همه توانمندی‌ها و خصوصیات بارز، باز هم انسان دچار مشکل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در تقویم روزی به نام روان و روان‌پزشک نداریم و این اهمیت روانشناسی را نشان می‌دهد، عنوان کرد: اهمیت این نقش، ارتباط به ویژگی‌های روانشناسان مانند دلسوزی و امین بودن دارد و اینهاست که به روانشناسی به‌عنوان شغل، ارزش و اهمیت می‌دهد. در کنار درس و مباحث تئوری، روی صفات روانشناس هم کار کنید؛ زیرا افرادی می‌توانند مؤثر باشند که از این ویژگی‌ها برخوردار هستند.

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان بیان کرد: اقدامات پیشگیرانه اهمیت بالایی داشته و ضرورت دارد به سوی طیف در آستانه آسیب برویم و منتظر آمدن آنها نباشیم. روانشناسی برای ما مؤثر است که بر اساس هنجار‌های جامعه عمل کند و اگر بر اساس این هنجار‌ها نباشد اثربخشی ندارد و نیازمند روانشناسی بومی هستیم. بسیاری از آسیب‌های اجتماعی از فردگرایی نشأت گرفته و این خودمحوری‌ها، مشکلات بسیاری را ایجاد کرده که ازجمله مهم‌ترین آنها، آسیب دیدن کانون خانواده‌ها شده است.

واحد اصفهان، قطب‌ تحقیقات و پژوهش در حوزه روانشناسی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان نیز گفت: افتخار بزرگی است که دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) از دیرباز جزء نخستین دانشگاه‌های مجری رشته روانشناسی و مشاوره در میان دانشگاه‌های آزاد اسلامی کشور بوده؛ امروز بسیاری از روانشناسان، فارغ‌التحصیل این دانشگاه و از روانشناسان برجسته این شهر و استان هستند؛ زیرا گروه روانشناسی این دانشگاه دارای استادان پیشکسوت و نامدار و گروه آن از گروه‌های برجسته و ارزشمند است.

پیام نجفی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان، یکی از قطب‌های بزرگ تحقیقات و پژوهش در حوزه روانشناسی و همچنین آموزش روانشناسان است و این افتخار را داریم که امروز میزبان متخصصان روانشناسی از واحد‌های مختلف دانشگاهی در استان اصفهان هستیم. تربیت‌یافتگان این رشته در این دانشگاه و دانشگاه‌های دیگر استان ، امروز در تربیت و ارتقای توانمندی‌های افراد در حوزه شکوفایی استعداد‌ها و توانایی‌های اجتماعی بسیار تأثیرگذار هستند.

وی مطرح کرد: اعضای هیئت علمی، محققان و دانشجویان گروه روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) از چهره‌های برتر و خوش‌فکر و تأثیرگذار هستند و امیدوارم بتوانند این نقش‌آفرینی در راستای رشد اجتماعی کشور ادامه داشته باشد.

به گزارش آنا، در پایان این مراسم با اهدای لوح یادبود از استادان پیشکسوت و برگزیدگان دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه اعم از دانشجو و استاد قدردانی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • امکان آزادی مشروط بابک زنجانی با تایید رییس قوه قضاییه
  • آزادی مشروط در انتظار بابک زنجانی؟
  • کوهپایه زاده: بابک زنجانی امکان بهره‌مندی از «آزادی مشروط» را دارد
  • مراقبت از جایگاه وکلا و کارشناسان دادگستری ضروری است
  • کانون خانواده‌ با خودمحوری‌ها آسیب می‌بیند
  • دانشگاه‌های ایران اجازه ورود نیروهای امنیتی به دانشگاه را نمی‌دهد
  • نیروهای امنیتی ما در بدترین شرایط اجازه ورود به دانشگاه‌ها را ندارند
  • دانشگاه‌های ایران اجازه ورود نیرو‌های امنیتی به دانشگاه را نمی‌دهد
  • فرج‌الله شوشتری به‌عنوان سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان منصوب شد