Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@06:48:04 GMT

کانون وکلای دادگستری متولی اشتغالزایی نیست

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۴۹۹۲۵

کانون وکلای دادگستری متولی اشتغالزایی نیست

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،  جعفر کوشا رییس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) امروز در نشست خبری در سالن اجتماعات کانون وکلای دادگستری اصفهان با تأکید بر نقش کانون‌های وکلا در تربیت وکیل گفت: نهاد وکالت آمادگی کامل خود را برای به کارگیری همه ظرفیت‌های خود در امور کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی اعلام می‌دارد، اما نباید حاکمیت قانون و استقلال نهاد وکالت به بهانه اشتغال برهم بخورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: هیچ کس شک ندارد که جامعه در زمان حاضر با مشکلات افتصادی مواجه است، ولی برای رفع این مشکلات نباید فرافکنی کرد و نباید توقع داشت، چون تعداد دانش آموختگان حقوق افزایش یافته، همه آن‌ها باید وکیل شوند و نهاد وکالت باید مشکلات اقتصادی و اشتغال را حل کند و نهاد وکالت این سوال را دارد آیا ایجاد شغل برای تعداد زیاد این دانش آموختگان برعهده این نهاد است؟

او ادامه داد: امروز شاهدیم مردم از یک نماینده محترم که وارد مجلس می‌شود توقع دارند راهکار‌های اقتصادی برای حل مشکلات اقتصادی و بیکاری ارایه بدهد و ما هم این مساله را قبول داریم و حاضریم در آن مشارکت کنیم، اما مشارکت در رفع بیکاری نباید تولید بحران کند و باید مدیریت در بحران شود.

کوشا خاطرنشان کرد: این روز‌ها شاهد هستیم هجمه‌هایی به نهاد وکالت، این نهاد صنفی، قانونی، مردمی و قدیمی وارد می‌شود که شما بیاید در بحران اقتصادی به ما کمک کنید، ولی سوال اینجاست ما چه ابزاری‌هایی برای حل مشکلات اقتصادی داریم و چرا اصولا اقتصاددانان وارد حریم حقوقدانان شده اند؟ و چرا اقتصاددانان می‌خواهند وکالت را از اصل ٣۵ در فصل سوم قانون اساسی به فصل چهارم ببرند؟ نباید پایه‌های نهاد وکالت را سست کنیم.

رییس اتحادیه وکلا تاکید کرد: ظرفیت آزمون وکالت نباید برداشته شود و با توجه به کمبود زیر ساخت‌های آموزش وکیل، پذیرش وکلا باید سقف داشته باشد و برداشتن سقف مشکلاتی برای کیفیت آموزش ایجاد خواهد شد و با هرج و مرج و جوسازی نمی‌توانیم به جایی برسیم.

کوشا اظهارکرد: در وکالت اصولا بحث اقتصاد مطرح نیست و تلقی کسب و کار از وکالت موجب تضعیف این نهاد می‌شود و اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری با قوه قضاییه در مورد تدوین آیین نامه وکالت در تعامل است و در این راستا پیشنهادی به معاونت محترم حقوقی قوه قضاییه ارسال شد که پس از بررسی به اتحادیه برگشت داده شد و طبق قانون در حال رفع ابهامات هستیم تا به معاونت حقوقی قوه قضاییه ارجاع دهیم.

رییس اتحادیه اسکودا خاطرنشان کرد: کانون‌های وکلا براساس قانون به خصوص قوانینی که در نظام جمهوری اسلامی و در سال ۱۳۷۶ مصوب شد، مکلف هستند هر سال یک بار از طریق آزمون جذب کارآموز وکالت داشته باشند و ظرفیت آزمون طبق قانون توسط هیات سه نفره متشکل از رئیس کل دادگستری، رئیس دادگاه عمومی و انقلاب استان و رئیس کانون وکلای استان مشخص می‌شود و در واقع ۲ رای از سه رای با حاکمیت است بنابراین حاکمیت می‌تواند از طریق هیات تعیین ظرفیت مدیریت لازم را داشته باشد.

لیلا رییسی رییس کانون وکلای دادگستری استان اصفهان در این نشست گفت: صاحبان اصلی نهاد وکالت مردم هستند و ما در دفاع از صیانت این نهاد از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.

او با تاکید بر این موضوع که وکیلی می‌تواند مستقل باشد، که پروانه خود را از کانون وکالت مستقل دریافت کرده باشد و در این صورت می‌تواند وظیفه اش که ریشه در حقوق اساسی و حقوق ملت دارد را به شکل درستی انجام دهد، گفت: استقلال نهاد وکالت مورد تاکید و اراده قانونگذار بوده است.

رییس کانون وکلای دادگستری استان اصفهان تصریح کرد: وظیفه کانون وکلا اشتغالزایی نیست و مهمترین وظیفه کانون‌ها تربیت وکیل است که نیاز به زیرساخت دارد و در همه جای دنیا داشتن مدرک حقوق شرط لازم برای وکالت است، ولی شرط کافی نیست با این وجود نمایندگان مطمئن باشند اگر فرصتی بدهند، کانون‌های وکلا در جهت حل معضل فارغ التحصیلان بیکار رشته حقوق راهکار‌ها و پیشنهادات اصولی ارایه خواهند کرد.

رییسی افزود: از نمایندگان مجلس انتظار داریم در فرآیند تصمیم گیری در امور مربوط به نهاد وکالت با متولیان این نهاد که کانون‌های وکلای دادگستری هستند مشورت کنند و از نظرات کانون‌ها و همفکری با قوه قضاییه بهره ببرند.

او ادامه داد: سهمیه‌های کانون‌های وکلا توسط یک هیات سه نفره که ۲ نفر آن‌ها منتسب به دستگاه قضا هستند تعیین می‌شود و هر گونه افزایش پذیرش غیر کارشناسی می‌تواند به گسترش بیکاری وکلای جوان و ایجاد فساد منجر شود و متاسفانه مشکلات بسیار باعث شده وکلا به واسطه بیکاری و ناامنی شغلی دچار مشکل شوند.

کانون وکلا به عنوان یکی از قدیمی‌ترین نهاد‌ها مدنی با هدف تربیت وکیل فعالیت حمایتی و صنفی از سال ۱۳۴۷ با عنوان 'جمعیت وکلای دادگستری اصفهان' آغاز و پس از پیروزی انقلاب اسلامی کانون وکلای دادگستری منطقه اصفهان در سال ۱۳۷۵ تأسیس شد.

هم اکنون ۲ هزار ۵۱۲ وکیل عضو کانون وکلای استان اصفهان هستند و کانون وکلای دادگستری منطقه اصفهان با همکاری اسکودا سالانه یک دوره آزمون پذیرش کارآموزان وکالت را برگزار می‌کند.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کانون وکلا آزمون وکالت مشکلات اقتصادی کانون وکلای دادگستری کانون های وکلا نهاد وکالت قوه قضاییه کانون وکلا کانون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۴۹۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم بهره‌گیری از ظرفیت روستاها در راستای اشتغالزایی

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی خورشیدی پیش از ظهر یکشنبه در همایش گرامیداشت روز ملی شوراها اظهار کرد: روز نهم اردیبهشت روز ملی شوراهای اسلامی نامگذاری شده و باید این روز مهم را گرامیداشت.

وی افزود: در آیات و روایات متعددی به اهمیت مشورت پرداخته شده است و لازم است در تمامی مسائل این مشورت صورت بگیرید و در واقع این مهم یکی از محاسن حکومت اسلامی است.

حجت‌الاسلام خورشیدی با تاکید بر اینکه ظرفیت‌های بخش روستایی باید شناسایی و تقویت شوند، گفت: دهیاران باید با شناسایی ظرفیت‌های روستاها در راه توسعه بخش روستایی تلاش کنند.

وی اضافه کرد: همه ما اذعان داریم نظام اسلامی خدمات شایسته‌ای در سطح شهر و روستا انجام داده است اما هنوز مشکلاتی در حوزه‌های مختلف وجود دارد و لازم است شوراها و دهیاران در راستای رفع آن تلاش کنند.

امام جمعه بیجار بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت روستاها در راستای اشتغالزایی تاکید کرد و گفت: باید ظرفیت‌های روستا و بخش‌ها را شناسایی کنیم تا روستاها خودکفا شوند.

کد خبر 6090738

دیگر خبرها

  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • دیدار وزیر دادگستری با رییس کانون فدرال سردفتران روسیه
  • درخواست وکلای دولت بایدن برای متوقف کردن عرضه تسلیحات آمریکا به رژیم صهیونیستی
  • بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد
  • مراقبت از جایگاه وکلا و کارشناسان دادگستری ضروری است
  • کانون خانواده‌ با خودمحوری‌ها آسیب می‌بیند
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • تلاش آمریکا برای در اختیار گرفتن خلیج فارس محقق نمی‌شود
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • لزوم بهره‌گیری از ظرفیت روستاها در راستای اشتغالزایی